demo-logo.png

03-777 76 40    info@demokeukens.be  

Interieur

Zoals we met de nodige zorg onze keukens tekenen en plaatsen, doen we dit ook voor alle andere interieurwerken. Een hallkast, dressing, badmeubel, haardmeubel, wandkast of bureau? Wij staan steeds voor u klaar om samen met u en voor u, een mooi ontwerp te maken. In ons eigen atelier worden de maatkasten voorbereid en vervolgens worden ze door onze eigen vakmensen bij u thuis gemonteerd.

 

Wenst u uw volledige badkamer te renoveren? Wij staan u bij van A tot Z. Van afbraak tot wederopbouw!

 

Inspiratie nodig?

Laat u inspireren...

 

Badkamers

Tijdloze en moderne ontwerpen zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afwerkingen en kleuruitvoering. Volgens uw behoefte worden plannen gemaakt in het door u gewenste materiaal.
Een badmeubel op maat is een must voor elkeen die belang hecht aan een serene sfeer in de badkamer. Onze badmeubels sluiten naadloos aan op uw interieur. Ook hier geldt ons ruim aanbod dat ieders hart kan veroveren.

Kom gerust een kijkje nemen in onze showroom te Sint-Pauwels en Erpe Mere.

ontdek onze badkamers

 Klik op de foto's om meer te zien

Kasten

Ook kleding heeft zijn plek nodig in uw woning. Dressings en vestiairekasten kunnen op uw maat aangeboden worden. Elke ruimte wordt optimaal benut zodat u ook kan genieten van de ruimte die u anders onbenut zou laten.

 

Een kast nodig in uw bibliotheek of bureau? De indeling wordt opgetekend volgens uw wensen en de eventuele schuifdeuren gelden om alles ordelijk weg te bergen.  ‚Äč

ontdek onze kasten

 Klik op de foto's om meer te zien

Onze partners

aeg_logo.png
atag.png
bora.png
franke.png
grohe.png
lacanche.png
miele.png
novy.png
pelgrim.png
siemens.png
smeg.png
venduro.png

Toonzalen

Demo Sint Pauwels

Potterstraat 167 bus 5

9170 Sint Pauwels

 sintpauwels@demokeukens.be

Demo Erpe Mere

Oudenaardsesteenweg 283

9420 Erpe Mere

 erpemere@demokeukens.be

Demo Oostende

Koningin Astridlaan 19 A

8400 Oostende

 oostende@demokeukens.be

Veel gestelde vragen

Uw keuken en de bijgeleverde apparaten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Als u ze op de juiste manier gebruikt en onderhoudt, kan u er dan ook jarenlang plezier van hebben...

 

   lees verder

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.