demo-logo.png

03-777 76 40    info@demokeukens.be  

Keukens

In onze toonzalen kan u rustig rondwandelen langs tientallen verschillende modellen en zijn onze medewerkers steeds bereid voor verdere inlichtingen te verschaffen. Na uw keuze, bezorgen wij U een gedetailleerde offerte, tekeningen en technisch plan van uw toekomstige keuken. En ook na plaatsing, door onze eigen mensen, kan u steeds op onze dienst na verkoop rekenen!

Wij regelen alles van A tot Z.


Vakkennis en mond aan mond- reclame zijn onze grootste troeven!

Een tevreden klant is een klant van Demo Keukens! Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons op de eerste plaats, een tevreden klant is immers de beste reclame.
Ieder zijn smaak, dus ieder zijn keuken. Bij Demo Keukens hebt u de keuze uit een ruim gamma, in tal van maten en uitvoeringen, voor elk budget. Of u kiest voor landelijke keuken, moderne keuken, uitgebreide luxe of een goede basiskeuken, wij hebben vast en zeker iets voor u. Samen met u zoeken wij de gepaste oplossingen en zetten we uw keukendroom om in een droomkeuken.

 

Eveneens kunnen wij u verder helpen met de technische voorbereiding van de ruimte. Verleggen van elektriciteit, loodgieterij, tegelen of zelfs de volledige uitbraak van uw huidige keuken? Dit kan u allemaal bespreken met één van onze medewerkers.

 

Onze huismerken zijn Atag, Pelgrim, Smeg, Venduro, Miele, Siemens, Aeg, Franke, Grohe & Hansgrohe . Maar hebt u een andere voorkeur? Dan kunnen wij u zeker verder helpen

 

Inspiratie nodig?

Laat u inspireren...

 

Moderne keukens

Eigentijdse frisse kleuren en leuke ontwerpen vormen een modern geheel dat in vrijwel elke woning past. Kastenwanden of eilanden, perfect aangepast aan uw beschikbare keukenruimte. Greeploos of met een moderne trekker, wij realiseren uw droomkeuken

Onze specialisten gaan samen met u op zoek naar een modern en tijdloos ontwerp waar u vele jaren zult van genieten. We dragen inspraak en eigen inbreng van onze klanten hoog in het vaandel. Uw keuzes en ideeën worden door onze professionele medewerkers geïntegreerd in de keuken van uw dromen.

Ook voor een beperkt budget kunnen we een gedroomde keuken toveren. 

ontdek onze moderne keukens

 Klik op de foto's om meer te zien

Landelijke keukens

Goede vakkennis is zeer belangrijk bij deze stijl en die hebben wij in huis!

Onze vakmensen zijn uit het juiste hout gesneden en met oog voor detail vervaardigen zij uw keuken in een stijl die volledig samensmelt met uw interieur.

Tijdloze keukens, vaak in hout, waar men de inspiratie haalt uit de gezellige keukens van weleer. Alles staat in het teken van een aangename sfeer, een ontvangstplek waar iedereen zich meteen goed voelt en graag vertoeft. Een goede mix van warme materialen en nieuwe technieken die tot een eerlijk en aangenaam eindresultaat leiden.

Uw Demo-keuken zorgt er voor dat uw huis een thuis wordt. 

ontdek onze landelijke keukens

 Klik op de foto's om meer te zien

Onze partners

aeg_logo.png
atag.png
bora.png
franke.png
grohe.png
lacanche.png
miele.png
novy.png
pelgrim.png
siemens.png
smeg.png
venduro.png

Toonzalen

Demo Sint Pauwels

Potterstraat 167 bus 5

9170 Sint Pauwels

 sintpauwels@demokeukens.be

Demo Erpe Mere

Oudenaardsesteenweg 283

9420 Erpe Mere

 erpemere@demokeukens.be

Demo Oostende

Koningin Astridlaan 19 A

8400 Oostende

 oostende@demokeukens.be

Veel gestelde vragen

Uw keuken en de bijgeleverde apparaten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Als u ze op de juiste manier gebruikt en onderhoudt, kan u er dan ook jarenlang plezier van hebben...

 

   lees verder

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.