demo-logo.png

03-777 76 40    info@demokeukens.be  

Over Demo Keukens

Demo Keukens bouwt reeds twintig jaar keukens volgens eigenzinnige filosofie. Onze ontwerpers pakken telkens uit met smaakvolle ontwerpen die door ons team van vakmensen perfect wordt geïntegreerd in uw woning.


In onze toonzalen kan U rustig rondwandelen langs tientallen verschillende modellen en zijn onze medewerkers steeds bereid voor verdere inlichtingen te verschaffen. Na uw keuze, bezorgen wij U een gedetailleerde offerte, tekeningen en technisch plan van uw toekomstige keuken. En ook na plaatsing kan U steeds op onze dienst na verkoop rekenen!


Vakkennis en mond aan mond- reclame zijn onze grootste troeven! Een tevreden klant is een klant van Demo Keukens! Kwaliteit en klantvriendelijkheid staan bij ons op de eerste plaats, een tevreden klant is immers de beste reclame.

Waarom kopen bij Demo Keukens?

Demo Keukens werkt met 100% Belgische fabrikanten voor uw keuken en in combinatie met ons eigen atelier maken wij uw dromen waar.

 

Wij leveren topkwaliteit voor een eerlijke prijs. Wij laten u rustig alles bekijken, geen harde verkoopspraktijken bij ons. Demo Keukens werkt eveneens met eigen montageteams, geen externe plaatsers die bij u thuis langskomen, zodat wij zelf volle controle behouden over het project. Tevens hebben wij ook onze eigen na-service dienst om u te allen tijde verder te helpen

Onze partners

aeg_logo.png
atag.png
bora.png
franke.png
grohe.png
lacanche.png
miele.png
novy.png
pelgrim.png
siemens.png
smeg.png
venduro.png

Toonzalen

Demo Sint Pauwels

Potterstraat 167 bus 5

9170 Sint Pauwels

 sintpauwels@demokeukens.be

Demo Erpe Mere

Oudenaardsesteenweg 283

9420 Erpe Mere

 erpemere@demokeukens.be

Demo Oostende

Koningin Astridlaan 19 A

8400 Oostende

 oostende@demokeukens.be

Veel gestelde vragen

Uw keuken en de bijgeleverde apparaten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Als u ze op de juiste manier gebruikt en onderhoudt, kan u er dan ook jarenlang plezier van hebben...

 

   lees verder

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.