demo-logo.png

03-777 76 40    info@demokeukens.be  

Veelgestelde vragen

Uw keuken en de bijgeleverde apparaten zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Als u ze op de juiste manier gebruikt en onderhoudt, kan u er dan ook jarenlang plezier van hebben

TZ Sint Pauwels (8).jpg

Hoe kan ik een ontwerp en prijs laten maken voor mijn nieuwe keuken?

U bezoekt één van onze toonzalen met de afmetingen van uw keuken. Hou rekening met deuren, ramen, blijvende radiatoren en meet zeker ook de plafondhoogte.

 

Na het beluisteren van al uw wensen, maken wij samen met u een schets van uw nieuwe keuken. Met de nodige uitleg over materialen, kleuren en toestellen komen we zo tot een mooi keukenontwerp.

 

Nadat we het ontwerp hebben uitgewerkt in 3D met bijhorend grondplan en gedetailleerde offerte krijgt u de kans om dit samen met onze toonzaaladviseur te bekijken en eventueel aan te passen. De plannen en offerte kan u thuis rustig bekijken.

 

Wordt dit uw nieuwe keuken? Dan komen wij uw ruimte tot op de millimeter opmeten en kan uw keuken in productie. Eén van onze eigen montageteams komt bij u thuis om alle gemaakte afspraken in praktijk om te zetten. Zij plaatsen uw keuken volgens de regels van de kunst.

 

Nu is het alleen nog tijd om te genieten van uw droomkeuken!

Wat is de levertermijn van mijn keuken? 

De levering en plaatsing van uw Demokeuken gebeurt 12 weken na uw aanvraag tot opmeting van uw keukenruimte. Wenst u uw keuken op een ander tijdstip, dan is dit individueel bespreekbaar.  

Wanneer mag ik mijn granieten/ composieten werkblad verwachten? 

Na plaatsing van uw keuken, wordt door de graniethandelaar uw keuken nauwkeurig opgemeten. Ongeveer 10 werkdagen later wordt uw werkblad op de keuken voorzien. Wij zorgen er wel voor dat u in tussentijd kan koken en afwassen. 

Kan ik online, via mail offerte aanvragen? 

Een keuken is een zeer complex gegeven, door de vele materialen en uitgebreid gamma van toestellen is er zeer veel mogelijk. Een gedetailleerde offerte voor uw keuken kan pas opgemaakt worden wanneer we goed op de hoogte zijn van al uw wensen. Daarom maken wij graag tijd voor u in één van onze toonzalen. 

U neemt de tekeningen en offerte me naar huis om deze rustig te bekijken, later doen we de nodige aanpassingen indien de offerte nog niet volledig naar uw wens is. Wij zorgen samen voor een mooi, gewenst eindresultaat. 

Waarom kan een offerte niet onmiddelijk uitgerekend worden?

Een offerte is maatwerk, er gaat veel teken- en berekeningswerk aan vooraf. We gaan aan de slag met de wensen en het budget van de klant. Dit willen we allemaal correct op papier zetten. Met foutieve tekeningen en bijhorende prijzen kunnen we geen mooi eindresultaat afleveren!

In welke materialen zijn onze kasten gemaakt? 

Elke corpus is gemaakt met 18 mm agglomeraatplaten voorzien van een 10mm dikke ingefreesde rug voor optimale stevigheid.

 

Iedere deur is voorzien van Blum-otion scharnieren, demper ingewerkt in de scharnier. Iedere lade is voorzien van Blum- Legrabox laden.

 

De corpus en leggers zijn voorzien van PP- stootband – met LASERtechnologie verwerkt, dit ter bescherming van leggers en corpus. Regelbare kastpoten en plintclipsen worden voorzien om uw kasten waterpas te zetten. Indien uw vloer niet 100% perfect zou zijn, kunnen we dit perfect en stevig opvangen met de regelbare poten met grote voet.

 

Elke legger is voorzien van metalen legseldragers, verstelbaar in hoogte. Bovenkasten zijn voorzien van 3D-metalen ophangsysteem voor een perfecte plaatsing. Aan de hoeken van de plinten worden beschermhoekjes in inox geplaatst evenals langs beide zijden van de vaatwasplint zodat deze makkelijk uit haalbaar is. De inox hoeken worden ook op elke buitenhoek gemonteerd.

 

In de spoelonderkast wordt steeds een aluminium bodem geplaatst om de kast te beschermen tegen vocht.  

Hoe kan ik mijn lade indelen voor mijn potten en pannen? 

Al onze laden zijn voorzien van Blum- Legabox beslag. Hierin past elke Orgalux-indeling die u wenst.

 

In onze toonzalen, via www.orgalux.be of in het Blum-center te Sint Niklaas (info@blumshowroom.be) kan u hierover verdere informatie verkrijgen. 

Wat is poederlakafwerking?  

Het poederlak eindproduct is in hoge mate bestand tegen vlekken, UV uit zonlicht, chemische middelen en luchtvochtigheid. Eveneens is het een product met een hoge krasvastheid.

 

Het poederlakproces is een milieuvriendelijk afwerksysteem, de poeder wordt langs een elektrode geleid die tot 100.000 volt is opgeladen. De mdf-onderlaag gaat het poeder gelijkmatig aantrekken. Doordat de plaat door een 150°-oven wordt gestuurd zal de poeder polymeriseren en er vormt zich een harde toplaag. Het poeder dat niet wordt aangetrokken valt in een opvangbak en wordt herbruikt. Dit leidt tot een topproduct.

Welke deurmodellen zijn verkrijgbaar bij Demo Keukens? 

Demo Keukens kan oneindig veel modellen aanbieden.

Een strakke, rechte deur voor een zeer moderne uitstraling, vb. in hoogglanslak, poederlak, of kunststof met een matte structuur.

Een deur met een klein profiel voor een warmere, maar toch moderne uitstraling van uw keuken.

Of deuren met grotere profielen, vb. kadermodel, dubbele kaders,… voor een landelijke keuken.

 

Zit uw keuze toch niet tussen onze staalmodellen? Dan laten we een staaldeur maken tegen een kleine kostprijs zodat uw wens de werkelijkheid wordt. 

Moet mijn keuken duur zijn om een goede kwaliteit te hebben?

Neen, elke keuken krijgt bij ons altijd onze vaste kwaliteitseisen mee. De prijs wordt bepaald door de afwerking en gebruikte materialen.

Als u ons, als toekomstige klant, het vertrouwen geeft om met uw plan aan de slag te gaan, dan krijgt u van ons een gedetailleerde offerte exact opgebouwd naar uw wensen en naar de beschikbare ruimte. 

Maakt Demo Keukens een onderscheid tussen particuliere keukens en keukens voor projecten? 

Nee. Alle kasten die worden uitgeleverd bij onze klanten zijn van dezelfde kwaliteit. Wij maken geen onderscheid tussen privé-projecten en aannemersprojecten. Wij willen fier zijn op elke keuken die we plaatsen! 

Kan Demo Keukens ook instaan voor loodgieterij-, tegel- of elektriciteitswerken? 

Ja zeker. Wij werken al ettelijke jaren samen met onze onderaannemers.

Laat ons even weten of jullie hierop beroep willen doen. Dan sturen wij uw volledig dossier naar hen en coördineren wij eveneens deze werken. 

Hoe zet je een demper op- en af op een scharnier? 

Hoe lade bijregelen en uitnemen?

Lade indelingen - 1 gemakkelijke indeling met magneten, vele mogelijkheden!

Onze partners

aeg_logo.png
atag.png
bora.png
franke.png
grohe.png
lacanche.png
miele.png
novy.png
pelgrim.png
siemens.png
smeg.png
venduro.png

Toonzalen

Demo Sint Pauwels

Potterstraat 167 bus 5

9170 Sint Pauwels

 sintpauwels@demokeukens.be

Demo Erpe Mere

Oudenaardsesteenweg 283

9420 Erpe Mere

 erpemere@demokeukens.be

Demo Oostende

Koningin Astridlaan 19 A

8400 Oostende

 oostende@demokeukens.be

Problemen met een toestel of met uw meubilair?

Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.